resim
Juan Camilo Hernández Suárez
Takım:Columbus
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.76
Uyruk:Kolombiya
  • 3
    geçtiğimiz sezonu, ispanya 2. ligi'nde mücadele eden huesca takımında, 35 maçta 16 gol 6 asist gibi bir performansla geçiren, 19 yaşındaki kolombiyalı forvet, kanat. ben sözlüğü takip ederken ve o dikkatimi çekmişken değeri 5 milyon euro değildi, hakkında dünya futbol piyasasında küçük çaplı kıyametler kopmamıştı, fakat bir ingiltere premier lig temsilcisi olan watford'a imzasını, gizli bir anlaşmayla çoktan atmıştı. watford için henüz hiç forma giymedi, fakat avrupa'da alt liglerin altını üstüne getirmeye başladı bile.

    kendisi öncelikli olarak bir forvet oyuncusu olsa da, versatil tarzıyla kanatlara da açılıp adam eksiltebiliyor (ceza sahasında ve köşelerinde etkili olan genç cristiano ronaldo'yu düşünelim bu noktada). tam bir hedef adam. hedef adam diyoruz, akıllara uzın boylu, pas istasyonu olabilen ve top indirip servis edebilen bir oyuncu profili geliyor, fakat kendisinin boyu benden 10 cm kısa, 1,75m. ancak ataklara daha bu yaşında bu olgunlukla öncülük etmesi, onu her türlü amaca uygun kılıyor. adam eksiltme yeteneğini ben "adam yok etme" diye tarif ediyorum. geçen sezon birkaç maçını bilhassa onun için izlediğimde bunu çıplak gözle görme şansım oldu. bununla birlikte, dar alandaki pas tercihleri konusunda kendisini geliştirmesi gerekiyor ki, bu da saha görüşü ve önsezi demek. yani tecrübe demek.

    barcelona scoutlarının da göz önünde tuttuğu bu oyuncuyu, bir bruma transferinde olduğu gibi, yüksek bir bonservis bedeliyle kadroya katmak, mali konjonktür açısından zor. ancak olası bir kiralık hamlesi, takımımıza adeta can suyu olur diye düşünüyorum. hem 9 numara hem 7 numara oynayabilen, hızlı, çevik ve gelişime açık bir oyuncu olarak, takımımıza önemli katkı sağlayabilir. şampiyonlar ligi kozunu da iyi kullanırsak ideal bir taze kan olabilir diye düşünüyorum.

    http://static1.ideal.es/...909131--624x1011.jpg

    https://youtu.be/IbA8nSVZlPc
App Store'dan indirin Google Play'den alın