resim
Julen Lopetegui Argote
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:İspanya
  • 18
    kendisinin kovulması ispanya adına şanssızlık ama bir o kadar da doğru karardır. ispanya gerçekten zor bir ülke. kendine özgü şartları bazen bölünme tehlikesi bile yaşatıyor. öte yandan real madrid ve barcelona rekabeti var. ve bu karar bu rekabetin milli takıma olumsuz etkisidir. ama yine belirtiyorum doğru karar. neden mi?
    1- milli takımdaki real madrid oyuncularının şu saatten sonra ayrıcalıklı hissetmesi normal olurdu. bu da takım bütünlüğünü sarsardı.
    2-lopetegui ligde karşı karşıya geleceği özellikle barcelona ve atletico oyuncularını en özel konumdan gözlemleme fırsatı elde ederdi. real madrid dışında takımların bundan rahatsız olması çok normal olurdu.
    3-lopetegui şimdilik elit bir teknik direktör de değil. yani hem milli takımı hem real madrid'i idare etsin durumu ismin guardiola bile olsa mümkün olmayabilirdi. lopetegui'nin bu şartlarda ise hiç kredisi olmaz.

    lopetegui'nin takımın başında kalmasının daha bir sürü teknik ve psikolojik sakıncaları olacaktı. bunlar benim aklıma gelenler. öte yandan benim favorim olan ispanya turnuva öncesi çok sağlam bir darbe aldı. belki de bütün hazırlıklar çöpe gitti. ispanya bu durumdan çok kötü etkilenecektir. turnuvanın kaderi değişti resmen.

    edit: ayrıca real madrid ile anlaşma sürecinde sanırım milli takım yetkilerinin haberi yokmuş. kusura bakmayın ama siktiri yemesi normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın