resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 13343
    bende yeri ayrı olan galatasarayımız mevcut kaptanı. 2010-2011 sezonunda ligi 8. bitirmiş, tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirmiş takımımızı rakiplerimizin kendisine daha fazla maaş önermesine rağmen tercih etmiştir. 2 sezon boyunca müthiş performans sergilemiş, lig 8.liğinden şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale kadar yükselen takımın en önemli ilk 3 oyuncusundan biri olmuştur.

    2013/2014 sezonunda fatih terim'in gönderilmesiyle birlikte bu 2 senede oluşan sinerji bozulmuş, takımımız şampiyonlar ligi'nde kısmen başarılı* bir sezon geçirmiş, fakat ligte belki de tarihin en iyi kadrolarindan biriyle şampiyon olamamıştır. selçuk bu sezonda rezalet bir futbol oynamıyordu ama kendisinden beklenen bir performans da sergilemiyordu. ama anlayamadığım bir şekilde bu adama küfür ediliyordu fatih terim gönderildikten sonra. 2 sene boyunca takımın yıldızı olmuş, kadıköy'deki şampiyonluğun bana göre baş mimarı, fatih hocamız tarafından bu iki senedeki performansı ve karakteri sebebiyle kaptanlıkla onurlandırılmış bir futbolcuya 3. sezonunda ana avrat sövülüyordu tribünde. kimisi mancini'yi göndermek için oynamıyor, kimisi yerli tayfanın başı sneijder'i çekemiyor falan diyordu. yahu ben galatasaray'a gelip de selçuk'u sevmeyen bir tane yabancı futbolcu görmedim. neyse efendim ekim gibi başlayan iç sahada ara sıra homurtular küfürler tarihler 06.04.2014'ü* gösterdiğinde tavan yapmıştır. takımı 1-0 öndeyken taraftar yukarıda belirttiğim 2 senenin ardından futbolcusuna, kaptanına hem de rakip fenerbahçe'yen yine ana avrat küfür etmiştir. şahsen elimden geleni yaptığımı bilsen, ve ilk iki senemde selçuk gibi başarılı bir futbolcu olsam, bu durum bana yapıldığında sanırım benzer bir tepki verirdim. tepki haklı mı değil, buna ben de katılıyorum ama bu bir duygusal patlama. taraftarımızın %90'ı bu adamdan nefret ediyor, hem de bu forma çıkarma mevzusundan da önce başladı bu durum. o bir bahane yani formayı çıkardığı günden beri sevmem falan diyenlerin çoğu öncesinde de sevmiyordu.

    şuanda kendisinden indirim talep edilirse indirime gideceğini düşünüyorum. gönderilmek istenirse de hiç zorluk falan çıkarmaz. hala neden gitmedi diye düşünmeye gerek yok. gitmiyorsa demek ki hoca hala takımda görmek istiyor. kendisini en iyi taniyanlardan biridir ne de olsa. bence de maaşında ciddi bir indirimle kalmasında sakınca yok.

    şimdi geleyim neden bu kadar anlattım.arkadaşlar selçuk için artık geç. diyeceklerim önümüzdeki sezonlar için. bir futbolcu her zaman iyi performans veremeyebilir. bunun sebebi psikolojik veya fiziksel yetersizlikten, doymuşluktan vesaire olabilir. bizim taraftar olarak görevimiz potansiyelini bildiğimiz her futbolcuya özellikle performansı düşerken destek olmak, sahiplenmek. örnek vereyim bu sezon için muslera mesela. muslera'yı twitter'da algı oyunlarıyla linç etmeye çalışanlar, karısına instagram'dan gidin buradan falan yazanlar türedi bir anda. yahu böyle yapınca daha mı iyi oynayacak muslera. desteklesen, özgüvenini yerine getirsen daha iyi olmaz mı? bir de bu iş takım sporu. muslera hiç mi konuşmuyor arkadaşlarıyla antrenmanda. diğerlerinin haberi olmuyor mu muslera'ya gösterilen tepkilerden. gomis olsam ulan ben de kötü bir performans sergilesem tepki alır mıyım acaba diye düşünürüm şahsen. size tarık'ı falan sahiplenelim demiyorum ama futbolcularımıza sağ duyu olalım. unutmayalım onlar da insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın