• 176
    italya ve hollanda'nın katılamaması nedeniyle baştan kaybeden dünya kupası. italya olmadan dünya kupası mı olur? fifa artık bu işe bir çözüm bulmalı. mesela elemelerde bir gruba bakıyorsun hiç güçlü takım yok ve bir tanesi grubu birinci bitirip kupaya direkt katılıyor, diğer gruba bakıyorsun ispanya ile italya var ve italya kupaya katılamıyor. neyse grup tahminlerim şu şekilde:

    a grubu: uruguay bu grubu lider bitirir kanaatindeyim. 2. olarak ise rusya ile mısır çekişir, ev sahibi olmanın gazıyla rusya çıkar.

    b grubu: ispanya ve portekiz 7'şer puanla çıkar bu gruptan. aralarındaki maç ise berabere biter. fas ve iran'a karşı daha çok averaj yapan lider olur.

    c grubu: fransa lider olur bu grupta. danimarka da ikinci olarak çıkar. peru 3., avustralya 4. olur.

    d grubu: arjantin ve hırvatistan bu grupta ağır bassa da izlanda da bir şeyler yapacak gibime geliyor bu grupta. nijerya eski nijerya değil. bence şansları yok.

    e grubu: zor bir grup. brezilya lider çıkar ancak ikinci kim olur bilemem. isviçre ile sırbistan çekişir, kosta rika 4 sene önceki takım gibi değil, bence bu sefer şansları yok.

    f grubu: almanya 3 maç 9 puan yapar. meksika her katıldığı kupada gruptan mutlaka çıkıyor ama bu sefer isveç ile çekişecekler. güney kore sonuncu olur, gruptan yine meksika çıkar bence.

    g grubu: bu grupta da ingiltere ile belçika 7'şer puan yapar. aralarındaki maç berabere biter. panama ve tunus'a karşı daha çok averaj yapan gruptan lider çıkar.

    h grubu: en zorlu grup bence bu. 4 takımın da çıkma şansı var. kolombiya elenirse şaşırmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın