• 166
    tek bir şeyden eminim: fransa alamaz bu kupayı. elbette 7-8 tane güçlü takımdan biri ama daha kupa alacak takım değil. neden mi?
    1-lider oyuncuları yok.
    2-fiziksel olarak iyi ama yaratıcılık anlamında kötü bir orta sahaya sahipler. işler zora girdiğinde işi çevirebilecek oyuncular yok.
    3-deschamps maalesef fark yaratan bir hoca değil. son hazırlık maçında mls'in yedek amerikan kadrosunu yenemediler. oyun anlamında ciddi problemler var.
    4-rusya ciddi çomar popülasyonu olan bir ülke. fransa maçlarında maalesef ırkçılık da olacak ve bundan fransa kötü etkilenecek.
    5-bu kadroda kante ve griezmann dışında pik yapmış oyuncular henüz yok. hala bir potansiyelden söz edebiliriz. daha pogba bile ispatlayamadı kendini.

    kısaca nedenlerim bunlar. turnuvada sorunsuz iki takım var. ispanya ve brezilya. favori bunlardır. almanya'yı da buraya yazardım ama onların da beklemediğim sorunları oldu. yine de turnuva takımı olmaları ve 12 yıldır takımı çalıştıran löw faktörü yüzünden turnuvanın doğal favorisidir. bu 3 takım dışında kupayı kim alsa sürpriz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın