resim
Bas Leon Dost
Takım:NEC Nijmegen
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Hollanda
  • 119
    2018-2019 yaz transfer sezonunda şimdiye kadar çıkan haberlerden hem kalite hem de olasılık olarak bakıldığında şahsımı en çok heyecanlandıran isimdir. gomis şuanda bizden imza parasının yıllara bölüştürülmesiyle primler hariç senelik 4.5 milyon euro alıyor. bas dost sporting'de ne kadar kazanıyordu bilmiyorum ama vergileri çıkarınca net kazancının çok yüksek olduğunu zannetmiyorum. haliyle 2.5-3 milyon euro civarı bir sözleşmeyle şampiyonlar liginde oynamaya hayır demeyecektir. gomis'in satışından da 7-8 milyon euro kazanırsak hem orta saha transferi bedavaya gelir hem de forvetimizi kalite kaybı yaşamadan daha az maaş vererek 3 yaş gençleştirmiş oluruz.

    hocanın kafasındaki oyun planına uyar mı bilmiyorum ama yukarıdakine benzer bir senaryoyla kendisini kadromuza katarsak senelerdir göremediğimiz akıllı transfer politikalarından birinin öznesi olur.

    edit: conte bilgilendirdi sağolsun. sporting'de 2 milyon euro alıyormuş, portekiz'de de futbolculardan %56.5 vergi alınıyormuş. yani eline geçen para hemen hemen 900 bin euro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın