resim
Aloysius Paulus Maria van Gaal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:73
Uyruk:Hollanda
  • 243
    fener'e gelirse başarılı olur mu bilmem ama onun takımları sahada ne oynadığını belli eden takımlar. united'de nispeten başarısız olduğunda bile oynattığı futbol çok derli topluydu. orada kötü transferlerin kurbanı oldu. bu yönden fenerbahçe'ye en azından bir futbol kimliği kazanabilir.

    ama olmayacak işleri söyleyeyim. bu adamın en büyük numarası gençleri takıma başarılı bir şekilde adapte etmesidir. kendisi united'in başında olmaya devam etseydi bugün sane'yi değil rashford'u konuşuyor olurduk. fenerbahçe bu yönden ölü bir kulüp. bir ikincisi yaşlı oluşu ve hollandalıların sistemsiz bir ülkede bocalıyor oluşu. bence işler yolunda gitmezse çabuk pes etmesi de olası. van gaal bir hollandalıya göre aşırı hırslı, aşırı egolu ve yeterince pragmatik bir adam. 50 yaşındaki bir van gaal türkiye'nin üstesinden gelirdi ama 66 yaşındaki van gaal'den bu derece emin değilim.

    kendisinin ağır bir fanıyım. inşallah fener'e gelmez. gelirse de türkiye içerisinde galatasaray maçları dışında maç izlemeyen ben oturur fener maçlarını da izlerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın