resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2674
    galatasaray'ı gerçekten seven ve isteyen bir oyuncu olması nedeniyle kendisini karakter olarak çok beğendiğimi söylemem gerekiyor.

    teknik kapasitesiyle ilgili bir değerlendirme yapacak olursak bence bazı yazar arkadaşların bahsettiği gibi yetersiz bir oyuncu asla değildir. görev verildiği her maçta elinden geleni yapmış ve ufak tefek hataları haricinde de temiz bir futbol oynamıştır. arkadaşlar zaten hiç hata yapmayan 22 yaşındaki manchester city stoperinin takdir edersiniz ki en azından 6-7 sene daha türkiye'de işi olmaz. bu nedenle kendisi formunu yakaladığı zaman bence galatasaray seviyesinde oynayabilecek bir oyuncudur.

    tabii ki ekonomik yönü bu transferin en can alıcı yönü. 10 milyon euro avrupa piyasası için çok sıradan bir bonservis bedeli olsa da bizim şu anda böyle bir bonservis bedeli ödeyecek mali durumumuz maalesef yok. kendisi 10 milyon eder mi? şu anki avrupa piyasasında evet eder. fakat kendisini her ne kadar takımımda görmek istesem de kendisi için 10 milyon euro ödeyemeyiz, ödememeliyiz de zaten.

    oyuncunun manchester city ile 2 senelik sözleşmesi bulunuyor. 1 sene daha kiralayabilirsek seneye transfer döneminde 1 senelik sözleşmesi kalmış olacak bu transferinde elimizi güçlendirecektir. fakat manchester city oyuncuyu satıp para kazanmak istiyor sanırım. iki kulüp arasında görüşmeler sürüyormuş. sanırım bu yiğidi transferin son günlerine kadar yine bekleyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın