resim
Bas Leon Dost
Takım:NEC Nijmegen
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Hollanda
  • 107
    yıllardır aklımın bir köşesinde sürekli yer edinen bir oyuncudur kendisi. çok mu maçını izledim; hayır, çok mu iyi tanıyorum; o da hayır ama ne bileyim içimde bizim takımla tam doku uyumu sağlayacağı yönünde hislere sahibim. hakan sukur'den beri boylu poslu santraforlara karşı özel bir sevgimiz var taraftar olarak, isteriz ki bizim santraforumuz havaya çıktımı hem rakibi bozsun hem topa vursun, işte bu adam bu işleri yapar gibi. yaşı da fena sayılmaz (30), bir-iki sene verim alınabilir.

    gazetelerde, sağda-solda atılan palavraları umursayan bir adam dedğilim, hele ki günümüz medya ortamında çok dostumuz! olduğunu bildiğimden hiç dikkate almam, bu bağlamda bu adamın gelişinin bence gomis kalıyor mu gidiyor mu durumundan bağımsız ele alınması lazım diye düşünüyorum, zira geçen yıl gomis'e çok bağlı kaldık, eren bir iki maçta bir kıvılcım olabildi sadece, seneye, üstelik şampiyonlar ligi bir arenaya çıkarken iki iyi forvete sahip olmak olmazsa olmazlarımızın başında gelmeli bence. yoksa beşiktaş bu sene ne yaşadıysa, kadromuzu güçlendiremediğimiz taktirde, bakın aynısını demiyorum, daha kötüsünü yaşayacağımızı görmek için müneccim olmaya hiç gerek yok. bu nedenle bu adamın şartları araştırılmalı derim.

    ligimiz artık eskisi gibi içerde beş dışarda üç atılan bir lig olmaktan çıktı, öyle 13-14 oyuncuyla ligi bitirmek falan mümkün olmayacak şeyler. dolayısıyla kaliteli en az 17-18 oyuncu şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın