• 158
    yeni bebe fanlarını bir kenara koyarsak nba'in gelmiş geçmiş en güçlü 3-4 takımından biri oldular şu ana dek.

    kd: lebron gibi kendisini durdurmazsa hücumda durdurulması imkansız bir oyuncu. her ne kadar sevmesem de gelmiş geçmiş en iyi 5 hücumcu arasına rahat girer.

    curry: mj, shaq nba'i ne kadar değiştirdiyse bence curry de onlar kadar olmasa da nba'in çehresini değiştirmiş bir adam. şu an draftta uzunlar bile köpek gibi üçlük çalışıyorsa bunda curry'nin payı muazzamdır.

    klay: elinde topa ihtiyaç duymadan, topsuz oyunda soğumadan patır patır şut sokabilen bir adam. mehmet okur'un prime yıllarına çok benzetiyorum, müthiş değerli bir oyuncu.

    draymon: bu shrek'teki eşek suratlıdan çok tiksiniyorum ama savunma anlamında bu oyunun hakkını iyi veriyor. takımını gerektiğinde çok iyi ateşliyor. özellikle rakibin süperstarının aklına girmesi bu onun pislik oyun karakterinin olumlu bir getirisi.

    bunların yanında benchte iguodala gibi bir adam var. her ne kadar 76'ers yıllarındaki gibi vurdu kırdı oynayamasa da gerektiğinde takıma her türlü savunma katkısını verip liderliğini yapabiliyor. livingston da keza çok değerli bir bench oyuncusu.

    bu kadar üst düzey oyuncu grubunun birbirlerinden rol çalmadan oynayabilmesi başarılarının en büyük sırrıdır bence.

    yani ilk şampiyonluk sezonlarında curry'nin eli titriyordu. overrate bir takımdı biraz. lebron ikili sıkıştırmalarda love ve kyrie'nin sakatlığında boş şutları shumpert, jr, delly gibi oyunculara bırakmak zorunda kaldığı için alamadı yüzüğü. fakat takımın zamanla iyiden iyiye oturup kd yılanının gelmesiyle takımın gerçek manada güç olarak boku çıkmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın