resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2794
    15-20 milyon euro arası teklif gelmedikçe satılamaz, satılması teklif dahi edilemez şerhi konulması gereken, bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu unvanlı gol kralımız.

    bu sene arena'da çıplak gözle izlediğim maçlar içerisinde - çok pozisyona girmemize rağmen - oyunu domine etme konusunda fenerbahçe maçı dışında en sıkıntı yaşadığımız maç kesinlikle osmanlıspor maçıydı. öncesinde malum gomis'in kasığına para sıkıştı gibi ahlaksız haberlerin yapıldığı maç.

    80 dk. oynayan eren, güzel de bir asist yapmasına rağmen ileride top tutma, sırtı dönük oynayabilme, pas istasyonu olabilme konusunda pek başarılı olamadı . orta saha ikilimizin - tolga ve selçuk - de yetersiz olması nedeniyle serdar ve aminu'ya hızlı atak yapma şansı tanıdık ve kalemizde birkaç tehlikeli pozisyon gördük , ta ki gomis oyuna girinceye kadar. top sakladı , kanatları oyuna soktu , pres yaptı, rakibi çıkarmadı , takımı rahatlattı. iyi bir forvetin yapması gereken şeylerin çoğunu yaptı ve kısa zamanda da 2. golü onun ayağından bulduk, sonrasında ise taraftar aracılığıyla basına gerekli mesajı verdi.

    sözün özü; hava topları, pas kalitesi ortalama standartlarda olmasına rağmen, şampiyonlar ligi gibi çok pozisyon bulma imkanımızın olmayacağı bir ligde yaklaşık yüzde elli gibi şut/gol performans istatistiği tutturmuş olan, güçlü, pres yapma özelliği bulunan bir gomis'e çok ihtiyacımız olacak. yapılması gereken sezon boyunca gomis'i dinlendirme imkanı sağlayabilecek, gomis olmadığında gözümüzü arkada bırakmayacak, gomis'le de beraber oynayabilecek alternatif kanat/forvet transfer etmek olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın