resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2198
    spor toto süper lig 2017-2018 sezonu şampiyonu galatasaray futbol takımının sağ kanadıdır. ligde 27 maçta 15 gole(6 gol 9 asist) doğrudan katkı sağlamıştır. bizim milli takımımızın 2002'den beri gidemediği dünya kupası'nda 2010 yılında takımının gruptan çıkmasında başrol oynamış(1 gol 1 asist), ikinci turda almanya'ya efsanevi bir maçta uzatmalarda(119' mesut özil) yenilerek elenmiş cezayir milli takımı'da her maç 90, son maç 120 dakika oynamış.

    nasıl ki ekşi sözlük'te "ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi" varsa bence burada da var. sağa bale'i koysak "real madrid'de 2 sezon düzenli forma giymedi" diyenler olacak. el insaf ya. soso, rodriguez ve gomis ile bu sezon gole en çok katkıda bulunan oyuncumuz ve bunu yaklaşık 1900 dakikada yapmış, yani hemen hemen 115 dakikada bir skora gol veya asist olarak katkıda bulunmuş. aç bakalım dünyada hangi kanat 115 dakikada en az bir gol ve asist yapmış ve fiyatı ne kadar, bize gelirse ne kadar bonservise-imza parasına-yıllık ücrete gelir.

    anlıyorum, daha iyi şeyler istiyor taraftar. aksın istiyor her mevki, bunları yaparken bu adamların yıllık max 1.5m almasını istiyor. futbol entelektüelizmi zaten yok türk insanında bunu biliyoruz lakin kusura bakmayın ama burada da yok. hele muğdat'la falan karşılaştıranlar, safi cahil cesareti başka bir şey değil. ama dünya ve futbol böyle arkadaşım. ben fransa alt yapısı almış, ispanya'nın üst sıralarında ve sonra epl'de oynamış ve orta-üzeri bir milli takımda önemli kariyere sahip olsam buraya kapıyı 5'ten açarım. 4'e imzalarım, 3,5'a masadan kalkarım. mühendisler iyi bilir bunu mesela, özellikle maden mühendisleri ankara'da max 4-5 bin tl'ye iş bulabilirken doğu ve güneydoğu anadolu'da bu 9-10 olur.

    aslan gibi bir sağ kanattır soso. aslan soso. seni ve belhanda'yı bu imkan ve şeraitte inadına savunacağım. seneye sakat olmayan halinle mariano ile uçuracaksın bizi inşallah amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın