resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2186
    sofiane feghouli, 2017-2018 transferlerimiz arasında birçoğumuzu en çok heyecanlandıran isim oldu. çünkü, valencia zamanlarını izleyenler nasıl bir potansiyele sahip olduğunu biliyordu. ancak, performans olarak (özellikle deplasmanlarda) da en büyük hayal kırıklığı oldu. 28 yaşındaki bir oyuncunun sakat bile olsa fiziğine iyi bakması lazım, fazla kiloları nedeniyle eski çevikliğinden çok uzakta görünüyor.

    bu olumsuzlukların dışında, doktor oynayabilirsin dediği halde, kronik aşil tendonu sakatlığı nedeniyle, sözleşmesi gereği ağrı hissettiği için antrenmana bile çıkmayan tolga ciğerci diye bir oyuncumuz varken; benzer bir sakatlık yaşayan, kampı kaçıran, üstüne sezon içinde de ağrılarına rağmen 27 maç, 6 gol, 9 asist yapmış bir feghouli var. sırf bu yüzden bile kendisine fazla kızamıyorum. ayrıca, bu gibi sebepler olmasa feghouli'yi 4 milyon 500 bin euro'ya türkiye'ye getiremezdiniz.

    sneijder de hazır gelmeyip, yarım devre elinden geldiğince idare etmişti ama fatih hoca ile iyi bir hazırlık kampı geçirip, 2013-2014 sezonunda felipe melo ile beraber en hazır ve etkili oyuncumuz olmuştu. bu konuda ben yine fatih hocamıza güveniyorum. feghouli, gelecek sezon şampiyonlar ligi motivasyonuyla en etkili oyuncularımızdan olabilir, taraftar olarak kesinlikle şans vermemiz gereken büyük bir kalite.
App Store'dan indirin Google Play'den alın