resim
İlkay Gündoğan
Takım:Man City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 205
    almanların kendisini ve özil'i ıslıklamasının ne ırkçılıkla ne de türkiye devleti iç meseleleriyle alakası var. olayı çarpıtıp başka başka yerlere götürmeyin. burası galatasaray sözlük, manipülasyonlarınızı gidin millet kıraathanesinde yapın, orada inanırlar.

    bizim iç meselemize almanlar dahil oluyormuş, he he aynen. sen alman milli takım futbolcusu olarak, almanlara nazi benzetmesi yapan, hollanda'ya "nazi artığı" diyen bir siyasiyle görüşürsen ıslıklanırsın, hatta az bile yapmışlar ıslıklayarak, milli takımdan da atılabilirlerdi. senin iç meseleni kimsenin umursadığı yok merak etme. bizim niye ona buna "nazi artığı" şeklinde hitap eden siyasetten, uluslararası ilişkilerden bir haber cumhurbaşkanımız var diye düşüneceğine gelmiş olaya nereden bakıyorlar, şaka gibi yahu. :)

    gene başka yerlere çekecekleri için örnek:
    ermeni asıllı bir türk futbolcu, türk milli takımını seçti ve orada oynuyor. adı markar olsun.

    markar gitti türk milli takımının yapacağı maç öncesinde, "türkiye ermeni soykırımı yapmıştır, barbar artıkları vs." diyen ermenistan cumhurbaşkanıyla yüz yüze görüştü. sonra da türk seyirciler önünde oynanan türkiye-x milli takımı maçına çıktı.

    alkışlarla karşılardık değil mi markar'ı? veya biz bu markar'ı ıslıklayarak tepki göstersek ermenistan'ın iç işlerine burnumuzu sokmuş olur muyduk acaba, yoksa kendi protestomuzu mu yapmış olurduk? başka da sorum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın