resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2258
    galatasaray'ımızı kendisinden kurtarmanın fırsatı 2015 yılının sıcak bir temmuz akşamı elime geçse de değerlendiremediğim kanayan yaramız, korner bayrağı direği fizikli bekimiz.

    hamza hamzaoğlu döneminde kazandığımız şampiyonluğunun bir ay kadar sonrasında bu ofsayt bayrağı tipli çubuk krakeri çeşme'de gördüm. haftaiçi bir grup yol gecesinde paparazzi'de arkadaşlarla eğlenirken beyaz pantalonlu, altın sarısı renklerle guess yazan kırmızı tshirtlü bir kavruk zonta elinde içkisi ve ahenkle dans eden saçlarıyla beraber karşımızda duruyordu. yanında da bu seneki konyaspor ve alanyaspor maçlarının fatihi sinan gümüş ve taktığı president ile menajer olduğunu belli eden bir orta yaşlının yanında haşarı çocuklar gibi takılan bu minyatür kale direği...

    şahsen futbolculara karşı önyargılı olduğum için arkadaşların 'hadi gidip bir selam verelim' sözlerine kulak tıkayarak içkimi yudumlarken bizim çocukların sinirli bir şekilde geri döndüğü gördüm. cüsse olarak shot bardağı kılıklı tarık'ın yanında 3 litre magnum şişesi gibi gözüken dünyanın en sakin adamı arkadaşım kıpkırmızı olmuş yerinde duramıyordu. ben bir iki kadeh yardımıyla arkadaşımı sakinleştirirken tarık paparazziyi bir daha gelmemek üzere terk ediyor ve gol asist katkısı vermeden 3 senede 25 milyon tl daha kazanacağı hayatına devam ediyordu.

    meğerse arkadaşım lavaboya geçerken tarıkla sinan'ın yanına uğruyor ve fotoğraf çekilmek istiyor. sinan güzel bir gülücükle fotoğrafta yer alırken sıra tester parfüm şişesine geldiğinde 'kardeşim fotoğraf falan yok, rahat bırak beni' diyor. sinan araya girip tatlıya bağlamaya çalışsa da bizim çocuklar arkadaşımı söylene şöylene masaya getiriyorlar.

    aramızda muhakkak hukukçu vardır ve yanıtlayacaktır diye umarak soruyorum : farz edelim ki bu yaz çeşme'de benzer bir olay tekrar vuku buldu, tarık alkolün etkisiyle saçmalarken arkadaşım bunun ayağını kırdı. galatasaray sözleşmeyi tazminatsız feshetme hakkına sahip olur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın