resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 984
    yine başladı bu ücrete daha iyi alırızcılar. biz telles'in satışından bile 2.5 milyon kazanacağız. piyasalarda biraz kendini gösteren 20 yaşındaki çocuklar 30 milyona transfer oluyor. 18 yaşında topçu alsan gelsen, bu seferde real madrid'e karşı bu mu oynayacak dersiniz? uğur çiftçi'yi alacaktın o paralara geçen sene.

    bir de herkesin ağzında parlatıp satmak kelimesi var. biz şimdiye kadar kimi parlattık? telles geldi kız gibi topçu dedik, kiraya verdik. bruma geldi beyni yok dedik, 7 milyon olan opsiyonu sociedad kullansın diye dua ettik. şimdiye kadar kaç topçuya sabır gösterdik. muhtemelen iniesta oynasa takımda hiç golü yok, şut çekmiyor, gönderelim yerine emre akbaba'yı alalım diyen bir güruh çıkardı.

    şuan alabileceğimiz oyuncular sözleşmesi elinde oyuncular ki bunlarda en az bonservis kadar imza parası almadan gelmez ve yine en az 3 milyon isterler. o yüzden tutmuş denenmiş ve şuanki futbol doğrularına göre çok da yaşlı sayılmayan bir yaşta olan yuto kardeşimizi almamız gerekiyor. arsenal 34 yaşında lichtsteiner'i aldı. dani alves barcelona'dan sonra juventus ve psg yaptı.

    gerçekten amacımız her sene yeni transfer yapıp onları analiz edip sonra 4 ay sonra yenisini istemek.

    arkadaşlar bir önerim var. fm 2018 gayet güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın