• 11670
    transfer döneminde negatif yazarlar yüzünden çekilmeyen bir hal alan sözlük. sinir katsayım tavan yapıyor yazılan bazı saçmalıkları okuyunca.

    her oyuncuya çöp muamelesi yapılıyor. maddi açıdan çöküntü yaşadığımız şu dönemlerde hiç bir oyuncu beğenilmiyor nedense. herhalde bazı arkadaşlar bizi psg, city, madrid, barcelona gibi istediği her oyuncuyu alabilecek bir kulüp sanıyor. orucun etkisinden midir nedir kafalar jüpiter olmuş iyice.

    herkes kendince bir şeyler söyleyebilir, inanırsınız inanmazsınız ama en ufak bir şey de milletin başlığının altına girip linç etmeye kalkmanız biraz saçma.
    bugün quakerboy’un kendi isteğiyle pilot olması da bu kendini beğenmiş yazarlar yüzündendir. kimsenin fikrine ve düşüncesine saygısı olmayan bu kişiler gerçek hayatlarında nasıllar acaba? döverler oğlum sizi işinizde falan da böyleyseniz. her şeye muhalif olmak sizin akıl sağlığınızı etkiler.

    ben her şeye rağmen sözlük moderasyonunun tutumumu beğeniyorum yani burada taraflı davranıldığını asla düşünmüyorum. ben de bazen gereksiz saçma sapan entry’ler giriyorum silineceğini bildiğim halde ve çat diye siliyorlar haklı olarak. hiçte zoruma gitmiyor çünkü bazen silineceğini bile bile saçmalıyorum. ama kimseye saygısızlık yapmadan.

    sizden ricam lütfen biraz önyargılarınızdan ve egolarınızdan arının. ciddi söylüyorum bakın kendinize zarar. burada herkesin tek amacı galatasaray olmalı. kavga edecek, bizleri kutuplaştıracak her şeye karşıyız.
    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın