• 16
    artık buradan birilerinin ciddi ciddi takıma monte edilmesi gerek. ben taraftar olarak sormak istiyorum neredeyse 2 yıl önce bir hazırlık maçında oynatılan mustafa kapı neden hala bu takımın bir parçası olamadı. illa bir oyuncuyu sürekli oynatmak için 20li yaşları mı beklemek gerekiyor. onca türkiye kupası maçı oynadık. teknik adam değişti, değişmeyen neydi; müzmin yedek, işe yaramaz futbolcuların bu maçlarda maç başı prim toplaması.
    ya hu ne kaybederiz anlamıyorum, gerçekten. geçen yıl avrupa liginde final oynayan ajax'ın yaş ortalaması sadece 20'ydi yahu.
    kısaca yıllardır yukarı tek bir futbolcu çıkaramayan akademide, çalışan herkesin kazandığı para haramdır, haram.

    okuduğunu anlayamayanlar için seviye editi: mustafa kapı sadece bir örnek. ayrıca bir oyuncuyu yaklaşık 2 sene önce hazırlık maçında oynatıyorsan, artık bir şekilde takıma monte etmelisin. 2002 doğumlu bu arkadaş artık 16 yaşında. entry'de örneklediğim ajax'ın geçen seneki finalist kadrosunda mesela justin kluivert 17 yaşındaydı. yeni neslin fiziksel gelişimini de hesaba kattığınızda, futbolcu adayları daha küçük yaşlarda fiziksel olgunluğa erişebiliyor. haa erişemiyorsa bu yine akademi hocalarının suçudur. arif nihat asya'ya atfederek, 16-17 yaşları küçümsememek lazım; sonra biri çıkıp der ki micheal owen'in dünya kupasında gol attığı yaştasın. umarım seviyeyi düşürebilmişimdir. aslında anlaşılmamak gibi bir derdim yok da, sinek vızıltısı sevmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın