• 1328
    burada kendisine mesnetsizce sallayan ve 'internette sağda solda topladığı bilgileri bizlere satıyor' diyen arkadaşların, sırayla birer gün quakerboy olmalarını rica ediyorum. buyrun, çok kıymetli haber süzgecinizden geçirin olup biteni de, bizlere net bilgiler verin. hodrimeydan. sizler de quakerboy'un, sizlerin tabiriyle 'salladığı' haberlerin doğru çıkma oranı kadar sallayın, sizlere de inanırız. sizlere de dikkat çekme şansı veririz.

    bugüne dek transfer, kulüp içi detay ve özellikle seçim arefelerinde kulislerin nabzı hakkında sorduğum üç beş soruya da çok tatmin edici cevaplar vermişti. nitekim hepsi de doğru çıktı.**** yalnız bunlar bu sorduğum sorular öyle olayların gerçekleştiği gün değil, birkaç gün hatta hafta öncesinden sorduğum ve yanıt aldığım sorulardı.

    siz habire ne oldum delisi gibi 'abeeeeeeee transfer var mıııı abeeeeeeeeeee noluuuuuuur' demeyip, adamın gerçekten bilgi sahibi olup olmadığına dair doğru sorular sorsaydınız, siz de öğrenirdiniz.

    son zamanlarda yuvarlak konuşuyor, bilgi veremiyor diyenlere de şunu hatırlatayım, galatasaray yakın tarihinde fatih terim kadar ağzı sıkı hemen hiçbir hoca olmadı. prandelli'den, hamza'dan, dursun'dan bilgi edinmekle, fatih terim'den bilgi almak arasındaki farkı da hatırlatmak isterim. fatih terim'in olduğu yerde bilgi sahibi olan kişi sayısı dört falandır zaten kulüpte, biri abdurrahim albayrak.

    kendisine başta kibar üslubu ve bilgi aktarmadaki gayretleri ve bugüne kadarki katkıları için şahsım adına teşekkür ederim. dilerim yeniden yeni bir nickle üye olup gelebilir, en kısa zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın