• 1323
    beğenmiyorsanız takip etmezsiniz, görünce rahatsız ediyorsa engellersiniz olur biter. yok dursun için çalışıyormuş yok şuymuş yok buymuş. alternatifiniz fotomaç fanatik sporx lan. hadi diyelim yalan söylüyor bir bildiği yok, hadi diyelim bilgiyle değil tahminle yazıyor entrylerini. ee? sanki paranızı falan alıyor sanki hırsızlık yapıyor. adamın maddi çıkarı yok. varsa manevi çıkarı var. manevi çıkar da söylediklerine inanananlar kadar var. siz inanmazsınız olur biter. söyleyen memnun duyan memnun. siz duymak istemiyorsanız engellersiniz olur biter.

    siz fanatik fotomaç sporx medyasından devam etmek istiyorsanız önünüzde herhangi bir engel yoktu. bizi niye onlara mahkum etmeye devam etmek istiyorsunuz?

    doğruluk oranı %100 olmasa da medyadan kat kat yüksek bir kaynaktı. devam edin nevzat dindar'a levent tüzemen'e ve haberlerine bağımlı yaşamaya ne diyeyim... ver kırmızıyı sözlük!

    ekleme: adam gitti hala arkasından komplo teorileri devam ediyor hahahaha. bence kendisi ajan arkadaşlar. herkesi transfer haberlerine inandırıp dünyayı ele geçirmek istiyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın