resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 312
    muğdat çelik ile serdar gürler arasında hemen hiçbir fark olmadığını düşünüyorum. yaşları dahi aynı olan bu iki futbolcudan birine 10 milyon € bonservis istenirken, muğdat çelik bonservissiz ve yıllık 3 milyon tl (dikkat tl) ile transfer ediliyor. gerçekten çok akıllıca bir iş.

    bazı arkadaşlar muğdat çelik’i emrah başsan ve erman kılıç ile kıyaslayıp aynı segmentte olduklarını ileri sürüyor. kesinlikle katılmıyorum. çünkü birincisi emrah başsan’dan çok daha hızlı ve kontrollü. defans arkasına sarkma konusunda emrah başsan ile kıyaslanması komik olur. erman kılıç’tan da hem daha hızlı hem daha sprinter. driplingi de çok daha iyi.

    muğdat ile kıyaslanabilecek tek futbolcu serdar gürler’dir ve aralarındaki fiyat farkı da ortada. bir an önce imza atmasını diliyorum muğdat’ın. böylece tartışmalar da son bulur.

    muğdat’ın özellikle öne geçtiğimiz dakikalardan sonra, rakibin risk alıp defans güvenliğini ikinci plana atmak zorunda kalacağı dakikalarda çok faydalı olacağına inanıyorum. şu anda bizde böyle bir futbolcu yok. çünkü muğdat’ın gol vuruşları da çok iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın