resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 909
    transfermarkt'a gore guncel piyasa degeri 24 milyon euro ve suan serbest.

    5 milyon € serbest kalma bedelli trezeguet bedava gorulurken, -ki bence hak ediyor, alinmali- kendisine verilecek imza parasi mi batiyor ?

    adam 27 yasinda, 10 senedir italya, ingiltere, fransa'da en ust seviyede oynamis, gectigimiz sezon ise nice gibi fransa ligi icin orta seviye bir takimda dahi 38 macta 26 gol atmisken biz hala yoh imza parasi istiyah, yoh kafasi gidip geliyah. yahu bu adamin mental problemleri olmasa zaten suan drogba’ydi. gunumuz piyasasinda ki ederi de 100, 150 milyondu. bu transferin tartisilacak bir yani yok. bu bir firsat transferidir. paran varsa dusunmezsin, basarsin alirsin. yasi itibari ile basarili oldugu taktirde bonservis de kazanmak gayet mumkun. demba ba 30 yasinda 13 milyon euroya satildi.
    ayrica gomis varken luks falan da degildir. tek forvetle koca sezonu bitirdik. dunya uzerinde bu seviyede tek forvetle sampiyon olan baska bir takim var midir bilmiyorum. kaldi ki onumuzde ki sezon uc kulvarda mucadele edilecek.

    kendisine paramiz yetmez alinamaz o baska mesele. ama imkan varken tercih edilmeyecek adam degildir. muadilleri arasinda bu transfer sezonunun en buyuk firsatidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın