resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 2008
    başlığına ikinci defa gelmemesi ile alakalı yazıyorum ama gerçekten bu transfer bizim için iyi olmaz gibi geliyor. n'diaye'ye gıcık ya da kinli değilim. zaten oynadığı süre zarfı boyunca kinlendirecek bir davranışta bulunmadı. takımın ihtiyaç duyduğu bir oyuncu kesinlikle değil badou.

    geçen sene 5 yediğimiz başakşehir ve queresma biraz gol yollarında etkili olsa rezillik çıkabilecek kadar pozisyon verdiğimiz beşiktaş maçlarında badou ilk 11 oyuncusuydu. bu maçlarda fark yememizin sebebi tudor kadar futbolcu özellikleriydi. orta sahada top tutamayan ve orta sahası çabuk geçilen bir takımdık. orta sahada tek top tutan oyuncumuz fernando olunca çözülmesi kolay bir takım haline geldik. fernando'yu tut iş bitsin. bunu ilk rıza çalımbay antalya maçında yaptı ve 2 top yapamadık. mahkum oynadığımız maçtan 1 puanla döndük. sonra bütün hocalar buna uyandı. tudor'da orta alanda top tutmak için denayer'i ortaya atıp fernando'yu 8 e çekti fener maçında. fernando 8 oynağında yaptığı iyi işleri yapacağı alan bulamadığından aldığımız performansın 50% 'sini anca alabildik. bunu donk'la oynarken daha rahat gördük.

    şimdi hepimiz diyoruz ki, bu orta saha sistemine tekrar dönelim ve bu sistemi şampiyonlar liginde oynayalım. orta sahada top tutamazsan ve koşa koş bir oyun tarzı benimsersen avrupada o rezillik çıkar. fatih hoca'da ilah değil sonuçta ve hata yapabilir. yapacaktır da bu da gayet normal. bu yüzden bir sıkımlık yabancı hakkımızı top tutabilen, gerektiğinde oyunu soğutan, topa bomba muamelesi yapmayan, uzun top atabilen yani kısaca 6,5 -8 arası bir oyuncu alırsak takım için çok daha iyi olur. joe allen ve wilshere söylentileri beni umutlandırsa da badou kardeşimiz korkutmaya yetti.

    umarım bu sene yollarımız kesişmez badou kardaş. sen yine taraftar olarak kal, belki bir gün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın