• 11646
    kafaca, buyuk ihtimal de yas olarak da fazla ergen bulunduran ortam.

    daha uefa'dan gelen cezayi anlayamadan yapilan transferlere gereksiz yukleniliyor.
    oyuncu maaslarina neden anadolu'dan istanbul'a daha cok para istiyor gibi abes sorular soruluyor.

    evet ideal oyuncular almayacagiz, bonservis bile odeyemeyecegiz belki de adam satmadan (ha insallah fas ceyrek finale cikar, belhanda 3 gol atar sonra 15 m£ getirir satariz) denayer - yuto'yu bile alamayacagiz. cunku yagli surat yonetimi bu takimin icine etti.

    ama artik bunu kabullenin. bir nevi feda sezonuna giriyoruz, yasin denen nargileci yerine onun begenmedigi maasin ucte birine oynayacak ve ayni katkiyi verecek adama gelmeden saldirmak aymazliktir, ergenliktir. kimse burada mugdat iyi bir oyuncu demiyor, ama kimsenin de yedek oyuncu nedir anladigi yok gibi.

    bakin tekrarlyiorum,
    -normal sartlar altinda mugdat celik galatasaray seviyesinde midir? hayir. sampiyonlar ligine mugdat ile mi cikarsiniz? hayir. ha kendisini anormal gelistirir 2 sene icinde canavar olur o ayri ama bugun bu sorularin cevabi tum sozlukce hayir.
    ergen arkadaslarin anlamadigi kisim "normal sartlar" altinda olmamamiz.

    hoca kendisi dedi, kafam rahat, klubede 14 oyuncu var diye sarkastik bir aciklama yapti. demek ki hocaya gore yedek oyuncu lazim. bonservis vermeden takimin kalitesini dusurmeden (arttirir mi simdilik belirsiz) maas yukunu asagiya cekmek kotu bir sey mi?

    yapilan her transferi direkt olarak oyuncu kalitesinden ziyade "neden" sorusuyla degerlendirilmeden elestirmek bana ergenlik gibi geliyor ve su an sozlukte oldukca ergen var. sogutuyorsunuz. kendinize gelin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın