resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 700
    attığı uzun pasları düşünerek yorum yapacak olsaydım hiç onu düşünmezdim takımda. her zaman saygı duyduğum, abim dediğim birisini o yaşına rağmen galatasaray ilk 11'ine koyardım. hatta birçoğunuz tanıyor onu. (bkz: captano)
    çünkü kendisinin attığı uzun pasların haddi hesabı yok. ve bu işi milimetrik yapıyor. kendisinin de seve seve kabul edeceğine inanırım bu ilk 11 teklifini. ne de olsa aşık olduğu takımın formasını giyecek.

    neyse, şimdi eğri oturup doğru konuşalım. bizim orta sahamıza fark yaratacak oyuncu lazım. creativity lazım. en azından bir maç çıkıp aha da bu maçı ben kazandıracam takımıma diyebilecek bir oyuncu lazım. doğal olarak bu beklentiler hayal kırıklığı yaşatıyor taraftar üzerinde. herkese saygı duyuyorum. fakat bir oyuncuya aşağılama, hakaret olmadığı sürece gayet güzel eleştirebilirsiniz. ha bana kalsa ben eleştirmiyorum. ne biliyim işte öylesine takılıyorum. ama bize, farkı sen yarat niteliğine sahip bir orta saha lazım. hani bilmesem elano nedir? kudreti nedir? yaptıkları nelerdir? bu kadar üzülmeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın