resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 243
    yıllık 2.5-3 milyon tl maaşla gelecekse çok iyi transferdir ve sevinirim. yalnız euro ile kontrat verilirse ve 600bin euro barajının üstünde olacaksa istemezük. ben kendisinin ilk transferimiz olması gerektiğini söyleyip epey ofsaytlanmıştım ama çok fazla para istemeyeceğini,sivaslı erman gibi sadece büyük takım yapmak istediği için geleceğini sanmıştım. hala da çok para için geldiğini düşünmüyorum. sözleşme detayları gelsin anlarız. kendisinden beklentinin düşük olması iyidir ama daha gelmeden adamdan nefret etmek futbolcuya da zulmetmektir. bu saatten sonra yüksek maaş verilirse suç yönetim ve terim'indir. düşük maaşla gelir ve henüz performans görülmeden yuhalanırsa suç taraftarındır.
    mali durumumuz böyleyken bence türkiye kupası hedefimiz olmamalıdır. yüksek profilli hiçbir futbolcumuzu riske atmamalıyız para kazandırmayan bir turnuvada. yalnız o iş benim istediğim gibi olmayacaktır. galatasaray katıldığı her turnuvada şampiyonluk ister gibi lafları çok sevdiğimizden illa ki kupada da rekabet etmek istenecektir. bu yüzden de önemli bir transferdir. lig maçlarında da sonradan girerek bir şeyler yapabilir.
    bu sene oyuncu sayısı sınırlamamız var kupayı önemsemiyoruz gençlerimizle katılacağız diye bir açıklama da yok bildiğim kadarıyla. gelirse umarım başarılı olur. olmasını bekliyorum. herkesten kendi kapasitesi kadar performans beklemek lazım ama ben muğdat'tan daha fazlasını bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın