resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 230
    pahalıdır vardır hikmeti, ucuzdur vardır illeti. günümüz teknolojisi için artık güncel kalmış olsa da bu atasözü çoğunlukla çalışır. "3 kulvarda yarışacağız" deniyor. doğru da diğer taraftan da maaş boşluğu açmaya çalışıyoruz.

    ne ligde ne de şampiyonlar ligi'nde muğdat, bir altyapı oyuncusundan fazla süre alamaz. galatasaray'ın maç çevirmesi de muğdat'a kalacaksa işimiz var. hani 23-25 yaş arası olur da, belki dersiniz. 28 yaşında yahu muğdat. en verimli döneminde nerede ne oynamış ki muğday galatasaray'da gerektiğinde maç çevirecek? yapmayın allah aşkına.

    aydın ve emre'den katkı alabilmiş terim, neden başka bir altyapı oyuncumuzdan katkı almasın da biz, galatasaray ile ücret pazarlığı yapan muğdat'ı alıp getirelim?

    saçma sapan bir transfer olacak. baştan belli. hem madden, hem de manen. sen twitter'dan şampiyonlar ligi"ne tweet atıp, şampiyonluk kutlamalarına şampiyonlar ligi müziği ile çıktıktan sonra gidip ilk transfer olarak muğdat'ı getirmeye kalkarsan ben de "terim yine bütün siheşnn tek başına kendisinde olduğu düşüncesiyle hareket ediyor" diye düşünürüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın