• 4017
    ülkenin en kibirli taraftar kitlesidir. görmemiş değil bakın, onlar beşiktaş taraftarı. ayrı şeyler bunlar. beşiktaş taraftarı köyden şehre inip iki alemlere akınca cozutarak cepteki bütün parayı yiyen ve geldiği köyü unutup anasına babasına siktir çekeni, fenerbahçe taraftarı ise grev yapan işçisini işten kovan ve herşeyi parasıyla satın alabileceğini zanneden şirket sahibini temsil eder.

    ali koç'u nerdeyse atatürk'le kıyaslayacaklar. adamın daha kulüp yönetme tecrübesi yok, koç ailesi üyesi olmasının ve ailesel olarak o holdinge konmasının dışında doğru düzgün bir başarısı yok *. herifin yakışıklılığına ve coolluğuna vuruldular resmen. iyi bir fenerbahçelidir ona birşey diyemem ama iyi taraftar olmak iyi kulüp yönetmeye yetmeyeceği gibi, türkiye'deki spor ortamını gören herkes holdinglerde çok başarılı olmanın kulüp yönetirken genellikle işe yaramadığını, hatta bu işe soyunan çoğu iş adamının çok pis sıçıp sıvayıp sonra da topukladığını bilir. en yakın örneğini biz yaşadık işte daha 6 ay öncesine kadar.

    fenerlilerin heyecanını anlıyorum. ancak ayağınız bi yere bassın birader. medya da baya çanak tutuyor buna zira, sonra başarısızlık gelirse azizli 2000'li yılların hooijdonk'lu, alex'li videolarını paylaşıp "nerdesin aziz başkanuaaeeeemm :'(((" diye ağlayarak 31 çekmesinler diye diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın