• 11639
    bir futbolcunun başlığına bir entry, bir duyum, bir kolpa haber yazılıyor. sonra 10 dk içinde o oyuncu gündemde ve dahası olmayan transfer için başkandan, hocaya kadar herkese sallanmaya başlıyor.

    işte bunlar hep 2.5 yıllık dursun aydın özbek yönetiminin bizde yarattığı travma ve tahribat. mehmet özbek, levent nazifoğlu gibi isimlerden buralara gelmek kolay değil ama biraz daha sakin olmakta fayda var.

    kolay değil tabii vasata öyle alıştırıldık ki taraftarda refleks oluştu. sayemizde engellenen transferler ve uzatılmayan sözleşmeler var. biz bu kadar agresif olmasaydık bugün aydın yılmaz'lar, sabri'ler hala kulüpte olacaktı.

    bu sebeple çok da kızamıyorum ama başkan, yönetim ve hoca hepsi birden değişti. bir futbol ve ekonomi aklı var şu an kulüpte. kaldı ki uefa'nın vereceği bir yaptırım da var. yani ister istemez her kuruşun hesabı yapılacak.

    son şampiyon biziz. ilk onbiri diğerlerine göre en iyi olan da biziz. bu sebeple transfer dönemi daha başlamadan bu kadar yaygara koparmak anlamsız ve yorucu.

    önce uefa ffp kararını açıklayacak sonra biz de önümüze bakacağız.

    daha koca bir yaz var merak etmeyin haberlere doyacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın