resim
Deniz Kadah
Takım:Altay SK
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 13
    kendisinin transfer haberi üzerinden bir kaç kelam etmek istiyorum. çünkü sözlükteki bu atmosfer cidden can sıkıcı hal almaya başladı.

    basında kimin adı çıksa hemen burada başlığının altı; yaşı, daha önce oynadığı kulüpler, tekniği ve vasatlığı ile ilgili bilgilerle doluyor. ya arkadaşlar, oyuncu imza atsa bir yere kadar anlarım eyvallah (ki isterse mezarından cruyff'u çıkarıp gelsin, fatih hocanın bildiği vardır, bir şekilde verim alır derim o ayrı konu), ama ismi düşen her topçu üzerinden ''yahu biz bunlara mı kaldık'' edebiyatı artık ciddi derecede can sıkıcı olmaya başladı.

    bakın kendimi en güzel şöyle ifade edebilirim sanırım. bu kalleş basın, kalleş medya galatasaray taraftarını çok iyi tanıyor. asla vasatlığa tahammülü olmadığını çok iyi biliyor. tudor'un, dursun'un taraftar baskısı ile gitmesini iyi analiz etmişler muhakkak.

    sezon içinde olanları hatırlıyor musunuz? gomis parasını alamıyor, idmana çıkmadı yalanını. galatasaray battı, bitiyor palavralarını.

    bizi öyle yıkamayanlar, içten bükemeyenler. şimdi taraftarı böyle ısmarlama haberlerle gazlamak istiyor.

    inanmayın. prim vermeyin.

    fatih terim'in olduğu yerden öyle transfer haberi alamadıkları için, florya'da uçan kuşu bilen imparator köstebeklere izin vermediği için, bol keseden sallıyorlar.

    lütfen biraz daha sakin davranalım, başka galatasaray yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın