resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 202
    bir milyon imza parasını başka bir örnekle muğdat’ın suratına çarpmak isterim. şöyle ki;

    konoplyanka transferi için biz, tinerciler, şikespor ve adını şuan da anımsayamadığım bir italyan ve bir alt sıra premier lig kulübünün yanı sıra ispanyol sevilla kulübü de bazı girişimlerde bulunmuştur.

    tabi bu kadar çok isteyeni olunca, konoplyanka için fiyat yükseltildi. o dönemde üst üste avrupa ligini kazanan sevilla bu duruma sinirlenip; biz sana kariyer vaadediyoruz, gelir ve gerekli mücadeleyi sergilersen başarılı olursun. parayı istiyorsan diğerlerini seç. bizim sana verebileceğim para şu kadar (yıllık ücretini hatırlamıyorum).

    sonunda konoplyanka sevilla takımını seçti.

    yahu muğdat sen 3 sene önce 2. ligde oynarken; balıkesir taraftarı sana dat diri dat dat muğdat diye tezahürat yapıyorken, kısmet ayağına gelmiş kim bilir belki de son dakika da şampiyonlar liginde psg deplasmanında kontra ataktan bir gol atma ihtimalini tepiyorsun senin o vizyonunu öpsünler hemi. çok para istiyorsan katara git. galatasaray sana kariyer vaadeder. başarılı olursan burada kalırsın olamazsan ise arda, emre, junior emre ve bir çok oyuncunun olduğu gibi adını bilmediğimiz takımlarda top koşturursun.

    garip isminle bile galatasaray sana talip olmuş bir de dövizin el yaktığı zamanda euro cinsinden para talep ediyorsun. hemde hiç hakkın olmadan. memleketin mardin’de euro kullanıyordun değil mi?

    almasın bizimkiler bunu, vizyonuna başladığım. aç gözlü topçu. öyle bir tff olacak ki aynı nba gibi maaş ve maksimum bonservis kısıtlaması getirecek piyasan neyse onu alacaksın. yallah yeni malatyaya muğdat!
App Store'dan indirin Google Play'den alın