resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3625
    çok iyi performans gösterdiği iddia edilen 10 numaralı oyuncumuz. hangi paralel evrende gösterdi bilmiyorum ama en azından benim olduğum evrende 2017-2018 süper lig sezonunda veremediği hücum katkısı yetmezmiş gibi 2 metre yanındaki takım arkadaşına doğru düzgün pas atmayı bile beceremediği için kaptırdığı toplardan zilyon tane atak yedik. nasıl hücum oyuncusuysa onu tutması için bir tane bile defans oyuncusu görevlendirilmiyordu rakip takımlarda dikkat ederseniz.

    hadi gidelim ezeli rakiplerimize gidip aynı mevkide oynayan futbolcunuzla belhanda'yı kafa kafaya takas edeceğiz kabul eder misiniz diye soralım hangisi bu teklifi kabul kabul eder?

    gidip fenerlilere sorsanız valbuena mı yoksa belhanda mı diye biri belhanda demez
    gidip beşiktaşlılara sorsan talisca mı belhanda mı diye biri gidip belhanda demez.
    gidip trabzonsporlulara sorsan sosa mı belhada mı diye biri gidip belhanda demez.

    aynı teklifi fernando, gomis, rodrigues hatta dönemin çoğunu sakat geçiren feghouli için yapsak negredo, soldado, lens, aatıf, alper, quaresma, tolgay, mehmet topal'ların çoğu bizim oyuncumuz olur.

    bir şekilde gönderip yerine hücum katkısı alabileceğimiz bir oyuncu bulmamız lazım ama adam o maaşı bırakıp gidecek kadar enayi mi değil. yandık ki ne yandık. ne top ayağına yakışıyor ne de ayağına top alınca bizi heyecanlandırıyor. böyle on numara mı olur allahaşkına ya. ben geçen sene sneijder gitti diye seviniyordum, seviniyordum da adam giderken nasıl bir ah çektiyse belhanda'yla sınanıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın