• 66
    yine gereksiz bir hassasiyetimiz olustu cok sukur.. karsi tarafi asagi cekmek yerine bizle ayni takimi tutan isadamlarini tesvik etsek, motive etsek ve gerekli destegi vermiyorlarsa koc'u ornek gosterip hesap sorsak?

    derdiniz koc'sa, o ailenin onemli uyesi inan kirac yuz yildir galatasaray'in icinde. coca-cola'nin en tepesi galatasarayli. sabanci ailesinde cok degerli, iyi galatasaraylilar var. sizin hesabiniza gore nef'ten de sadece galatasaray taraftari gayrimenkul almali. muthis icat gercekten. bir hareket baslatalim, sabanci da bizi desteklesin, koc'la rekabete girecek firmalarin motivasyonu galatasaray markasina yanasmak olsun. opet koc'sa, dunyanin en buyuklerinden shell bizim rengimizde, garenta'yla ortak proje yapsinlar bakalim kim turkiye'de pazar payini arttiriyor.

    galatasaray basarili rakipten korkmaz, insallah ali koc ve ekibi cok basarili olur ki bizim icin gecmesi daha keyifli hale gelir. rakibi asagi cekme amaciyla boyle boykot listeleri yapip karsi tarafa aciz gozukeceginize galatasaray'li holding sahiplerinin, basarili yoneticilerin listelerini yapin, motive edin, arka cikin.

    karsi taraf yukseliyorsa biz daha yukari yukselmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın