resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 641
    başkanlığı hayırlı olsun. öyle ya da böyle her ne kadar başkanlığı döneminde galatasaray nice başarılar görse de aziz yıldırım gibi bir mafya bozmasının, taraftarlar arasına düşmanlık tohumları atan bir şahsın mammut uslu'su, şekip mostur'u ile silinip gitmesi türk futbolu için vaka-i hayriyedir.

    sürecin devam etmesi kendi elindedir. ya aziz'in açtığı düşmanlık sayfasına kendisi de karalamalar yapıp devam edecek ya da bu defteri kapatıp tertemiz bir sayfa açacak.

    ben ali koç'un yöneticilik döneminde yaptığı açıklamalardan, hareketlerden aziz'in yolundan gideceği kanaatindeyim. mafyavari hareketleri olmasa bile sivri açıklamaları sürdüreceğini düşünüyorum. fenerbahçeli kafası çok ayrı bir şey. şu kadar senedir futbolu takip ederim kemal belgin dışında şu camiada aklı başında konuşan bir adam görmedim.

    ayrıca bu sene "değişim rüzgarları" ile potansiyel transferleri ile en büyük rakibimiz olacaklar. flaş, ses getiren transferlere imza atacaklarını düşünüyorum. zaten ali koç son derece net olarak "haşofmanlı"ya saygı duyduğunu ancak değişime ihtiyaç olduğunu belirterek aykut ile devam etmeyeceğini üstü kapalı beyan etti. kariyerli bir teknik direktör ve çok sağlam transferler yapacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın