resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 410
    bir futbolcunun şampiyonlar ligi finalinde gol atması onun istediği oyuncuyu sakatlama yetkisine sahip olduğunu göstermez. çok iyi futbolcu olması da bu yetkiye sahip olduğunu göstermez. liverpool maçında salah'a yaptığı hareket ise tam olarak bilerek ve isteyerek sakatlamaya yöneliktir. pozisyon omuz omuza ya da hafif çekmeli bir pozisyon değildir. bilerek ve isteyerek kolunu ters çevirip altına alıyor. orada salah biraz direnç gösterse sağ kolunu kırabilirdi.
    aynı maçta karius'a attığı dirseği vin dijk'ın itmesine bağlamışlar. o zaman her dengesini kaybeden oyuncu düşerken birilerine dirsek atsın. yine aynı maçta mane her yanından geçtiğinde yüzünü tutmuştur. her ikili mücadelede yüzüne darbe almış gibi yapmıştır. real'in yediği golde de lovren kafaya çıkarken de yüzünü tutmuştur. işi gücü sahtekarlık olan bir oyuncu.

    biz real madrid ile oynarken aynı hareketleri pepe drogba'ya yapmıştı. orta sahada kafa topunda drogba'nın beline dizi ile vurmuştur.

    pepe , ramos gibi oyuncular futbolun güzelliğini katleden oyunculardır. aynı oyuncular bu hareketleri tekrarladığında maç sonrası ceza verilmesi gerekmektedir ki bir daha yapamasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın