• 3995
    inanılmaz iyimser, güçlü ve heyecanlı bir taraftar topluluğu. başarıya aç. ufacık mutluluklar hayatlarının anlamı oluverebiliyor.
    futbol takımları şampiyon olabilir umuduyla 10gün kadar mutlu mesut yaşadılar, şampiyonluk yattı.
    basketbol takımları final oynadı, tam kazanacaklardı kaybettiler, ona da sevinemediler. nazire yapacaklardı biz galatasaraylılara.
    ellerinde hiç bir şey kalmadı, gittiler seçimli kongrelerini sevinecekleri bir final havasına çevirdiler. inanılmaz bir durum bu.

    bakıyorsun, yıllardır şikeci dediğimiz adamı savundular, son 1 haftadır aziz yıldırım hile yaparak ali koç'un başkanlığını alacak diye endişe ediyorlar. güzel kardeşlerim biz yıllardır aziz yıldırım hilecidir dedik, bu adama inanmayın dedik, şimdi n'oldu?
    her söylediği yalan, her söylediği iftira olan bu zaatın söylediği her şeye inanan da sizdiniz. şimdi işinize gelmeyince mi kötü başkan oldu? 20 senedir illallah ettirdi türk spor kamuoyunu. hiç sesiniz çıkmıyordu haksızlıklara. sıra size gelince mi, adalet arıyor oldunuz?

    velhasıl kelam, bu fenerbahçe taraftarı akıllanmaz bir taraftadır. başarı için babalarını satarlar. başarıdan kastım da tertemiz alın teri ile kazandıkları, kazanacakları kupalar, finaller değil. bu arkadaşları şike ile şampiyon yap, senden iyisi yok. tüm dünya sana şikeci desin, sen şampiyon mu oldun, sorun yok. bir şekilde sevinecek bir şey buluyorlar.

    kendi kongrelerinde, 20 yıllık yalancı başkanlarını indiriyorlar diye seviniyorlar, haklarıdır. 20 yıllık hükümdarlığı da siz verdiniz, yalanlara kanarak. kupa için inanmaya çalıştınız yalancı hayallere. gerçekle bağınız koptu. suçlu aziz yıldırım oluverdi.

    fenerbahçe, tıpkı galatasaray gibi güzide bir kulüptür. ama son 20 yıldaki dönüşümü, halkımızın ki ile aynı. yalancıya inanan sizlersiniz, arkasından giden sizlersiniz. bu ülke futbolunun bu hale gelmesini sağlayan sizlersiniz. şimdi de arkasından zil çalıp oynayan yine sizlersiniz.

    allah akıl fikir versin suyun öteki tarafına. inşallah nice alınızın akıyla şampiyonluklar görürsünüz de, biz de alkışlarız.

    ali koç'un aziz yıldırım'ın eğitimlisi olduğunu, daha sinsi olduğunu düşünüyorum. iktidarını korumak için uzlaşı kültüründen beslenmeyeceğini öngörüyorum. umarım yanılırm. hayırlısı olsun türk futboluna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın