• 31
    boykot etmem için bir sebep göremediğim holding. bu işin bir spor olduğunu hala anlamamış olmamız çok normal. ülkede ne normal ki sporu normal olsun... kulüplere başkan olan kişiler de senin benim gibi taraftar. başkanların sıradan taraftardan farkı, onların yaşamını devam ettirmek için herhangi bir çabası göstermeksizin hem kendi işini hem bu işi rahatça yapabilmeleri. yani kısaca zengin olmaları.

    ben bir firmaya karşı tavır belirlerken ilk önce bana ne verdiğine bakarım. eğer bana kaliteli ve yaşam standartlarının üstünde bir hizmet veriyorsa ben o firma ile çalışırım. doğru olan budur. ha çalıştığınız firma sizin gönül verdiğiniz renkler aleyhinde kara propoganda yapma çabası içerisine girerse o zaman ilişiğinizi kesersiniz. herhangi bir firmaya rakip kulübe sponsor oluyor diye tepki koymak saçma. bana göre seçim özgürlüğüne müdahale. bu anlayış polise, öğretmene askere vb. meslek sahiplerine sen benim vergimle maaş alıyorsun kafasından başka bir şey değil. o polisin o öğretmenin verdiği vergi ile de sen türlü hizmetlerden yararlanıyorsun. ama bu ülkede bu döngüyü anlayabilmek gerçekten mesele...

    siz kişisel işlerinizde işinize hangi firma geliyorsa onu kullanın. taraftar olarak biz elimizden gelen desteği veririz. gerisi yönetimin görevidir. rakip kulüp nasıl para akıtıyorsa yönetim olarak para akışını sağlamak da bizim yönetimin işidir. gerçi illa çok büyük paralar akıtmaya da gerek yok. ortaya doğru bir vizyon koyup doğru insanlarla çalışmak en önemlisi.

    son olarak küçük bir hatırlatma yapayım. koç holding yönetim kurulu başkanı ali koç değil, ömer koç'dur. belli bazı şirketlerin başında ali koç var. babaları olan rahmi koç ise koyu beşiktaş taraftarıdır. yani herkesin düşündüğü gibi koca holding harıl harıl fenerbahçe'ye çalışmayacak.

    ha ben yinede kendimce boykot eder. tavrımı koyarım diyorsanız o tabi sizin kendi hür iradeniz. kimseye saygı duymaktan başka bir şey yapmak düşmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın