• 29
    koç grubu bir aile şirketidir. vehbi koç, rahmi koç ve oğulları seneler boyu yönetti. ali koç'un kişisel serveti elbetti ki bağlı olduğu ailenin büyüklüğünden geliyor ama rahmi koç galatasaraylı olsaydı ve 200 milyon eur verseydi o zaman da aynısını diyecek miydik? demezdik.

    ayrıca ali koç bu şirketlerin hiçbirinin sahibi değildir. yönetimi kurullarında vardır ama babası, ağabeyi ya da diğer ortakları da vardır ki holding'in yönetimi kurulu başkanı ve amiral gemisi tüpraş'ın başındaki isim abisidir. "şirketlerim" sponsor olacak derken biraz büyük attı, beşikaşlı abisi ve babasının onayı lazım :)

    o yüzden bu kadar tribe girmeye gerek yok. verirse kendi servetinden verir ki keşke doğuş ya da ülker'in sahibi galatasaraylı olsaydı ya da sabancı ailesi de şöyle bi 200 milyon eur veriyoruz deseydi de neşelenseydik. yıllardır bir tane adam çıkmadı bizim camiadan. bunlarda ise ülker stadyuma, acıbadem senerlce voleybola, doğuş hem stadyuma hem basket takımına sponsor oldu. burada tartışılması gereken 30 yıldır bir allah'ın kulu galatasaraylı zengin bir adamın da piyasaya çıkıp biz de varız ya diyememesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın