resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 574
    kendisinin televizyonda katıldığı programlarda gördüğüm kadarıyla bir vizyon sahibi başkan adayı. paramla geleceğimden ziyade hep bir vizyon koydu. şu programın ilk 10 dakikasından itibaren durum belli oluyor: https://www.youtube.com/watch?v=53E3MIIkIWE

    ancak seçimden 1 gün önce fb stadında aziz'le karşılaşması dengesini bozdu. öfke kontrolünün olmadığını ve soğukkanlı-olgun tavrından hemen uzaklaştığını gördük. topluluk karşısında hitabet sıkıntısı da var. aziz bunu fark etti ve net bir şekilde kendisini mat etti. yine taraftara damardan girdi, şikeden-mağdur edebiyatından-tesisleşmeden-galatasaray düşmanlığından-2012 mayıs ayından bahsedip fener taraftarlarının bir kısmını kendine çekti. ancak bu yeterli olur mu? olmaz. fenerbahçe 17-18 sezonunda şampiyon olsaydı yeterli olurdu. şu şartlarda aziz'i kurtaracak tek bir done yok. 4 senedir hiçbir kupa alamayan, 10 senedir şampiyonlar ligine gidemeyen bir futbol takımı var. bu tabloda florentino perez olsa başkanlıkta kalamaz. ha kalırsa da sadece aziz gibi bir diktatör kalabilir.

    tekrar ali koç'a gelirsek, bir kere tipik bir hasta fenerbahçeli. başkan olursa bir başkana göre fazlaca fanatik olacak. her fenerbahçelide olduğu gibi galatasaray kompleksi de kendisinde mevcut. aziz'le yaşadıkları kupa kaldırma tartışmasında aziz'den centilmenlik konusunda çok da farklı olmadığını gösterdi. ama yine de aziz'den her türlü iyi. aziz tamamen zır deli, dengesini yitirmiş bir zat. diktatöryel eğilimleri hem kulübüne hem türk sporuna zarar veriyor. şike adamda alışkanlık yapmış. tehdit, yalan, hakaret, talan, şaibe adamın karakterine işlemiş. bu şartlarda ali koç'un kötünün iyisi olarak görülmesi normal. fenerbahçe taraftarının da aziz'in başarısızlığından sonra kendisini kurtarıcı olarak görmesi normal. umarım seçilir, çünkü artık her alanda normalleşmek ve değişim görmek istiyorum. aziz evet başarısız, belki bu durum bizim işimize geliyor. ama unutmayın ki bizim 2000-2001 ve beşiktaş'ın 2003-2004, trabzon'un 2010-2011 şampiyonluklarını şikeyle çaldı. bazı girişimleri de sonuçsuz kaldı. gerçekten bu kadar aşağılık bir takımla rakip olmak ister misiniz? bırakın değişsinler artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın