• 5540
    başkanlarından çektiğini hiç kimseden çekmeyen sevdamız. mustafa başkan görece olarak çok beyefendi ve dürüst birisine benziyor ve inşallah hep bu çizgide ilerler. çok da büyük bir camiadır. bu toprakların gördüğü en büyük, en komple takımdır. kaos yaşar, krize sürüklenir, taraftar sitem eder, sıfırdan kadro kurar ama mutlaka şampiyon olur. dolayısıyla ali koç'un fenerbahçe'nin başına geçmesi onun da defalarca galatasaray şampiyonluğu görmesi demek.

    adamlar olayı o kadar abarttılar ki ali koç gelince sanki barcelona olacaklar. hayır yani sizin hep zengin yöneticileriniz vardı zaten. kiğılı, sarar, ülker, koç, sabancı, doğuş grubu, acıbadem ve daha niceleri. bir de biz. bize gelenler değil maddi olarak belirli bir program içerisinde hareket etmeyi, olan son varlıklarıda sömürüp gittiler. ulan bu takım oyuncularına para veremezken bile şampiyon oldu be. hakan şükür kendi cebinden ödeme yapıyordu 2006 yılında. 2008'de hocasız, tamamı yerli oyunculardan kurulu kadro ile 6/6 yaparak şampiyon oldu.

    adnan polat gitti, pinto, dos santos, kewell ve arda gibi üst düzey oyuncular gitti, ertesi sene sıfırdan kadro ile şampiyon oldu. 3 temmuz süreci diyorlar. galatasaray'ın hocasını elinden aldılar, yabancı kuralı diyerek takımı dağıttılar ve ertesi sene çöp oyuncular ile yine şampiyon oldu. peki bu yıl? 1 sezon içerisinde 2 başkan 3 teknik direktör değiştirip şampiyon oldu.

    finallerin takımı olduğunu söylememize gerek var mı bilmiyorum. büyüklük genlerinde var. "ali koç gelecek güneşli günler göreceğiz."

    valla sizi değil ali koç, rockefeller ailesi bile yönetse galatasaray her zaman güneşinizi karartacak.

    ali şen başkan galatasaray şampiyon,

    aziz yıldırım başkan galatasaray şampiyon,

    ali koç başkan galatasaray şampiyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın