resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 537
    umarım fenerbahçe seçimlerinde başkanlığı alir.
    türk futbolunun artık taze kanlara ihtiyacı vardır. yıllardır süregelen aziz yildirim devrinin sona ermesi gerekiyor.
    aziz yıldırım hicbirimizin tam anlamıyla ne is yaptığını bilmediğimiz ve tum gücünü fenerbahçe başkanlığı sayesinde elde eden, bu gücü de gözlemlediğimiz kadariyla kendi menfaatlerine bolca kullanan bir insan evladı. sözde fenerbahçe sevdalısı özde ise fenerbahçe başkanlık makamını kaybedilmemesi gereken bir taht gibi gören bir insan evladı.
    aynı zamanında yillardir türk futbolunda nefreti körükleyen, şaibeli işlere adı bulaşmış bir insandır. fenerbahçe'nin kendisi döneminde ne kadar başarılı olduğu da tartışmalıdır.
    ali koc ise ülkede fenerbahçe ismine en az ihtiyaç duyan adamlardan bir tanesidir. yola gerçekten fenerbahçe sevdası ile çıkmaktadır, ailesine rağmen çıkmaktadır hatta. fenerbahçe 'yi daha yarışmacı, daha başarılı bir takım haline getirecektir.
    fenerbahçe'nin güçlü olması galatasaray'in da güçlenmesini sağlayacaktır.
    yabancı sınırının olmaması gibi bir olaydır benim gözümde böyle adamların başkanlık yapması. kalite arttıkça ülke takımlarının da başarısı artacaktır. avrupada daha başarılı ses getiren takımlar ortaya çıkmaya baslayacaktir.
    ali koç da her fenerli gibi biraz sabit fikirlidir falan ama en azından ülke futbolunu yonetirlerken birazcık daha makul, mantıklı, nefrete dayalı değil rekabete dayalı bir ortam oluşturacaktır.
    dolayısıyla ümit ediyorum ali koc bu yarışın sonunda başarılı olur aksi takdirde bu kontrolünü yitirmiş zat ülke futbolunu daha da b.ktan yerlere sürükleyecek. ha belli de olmaz aziz yıldırım secimi kaybederse emir kulu diğer yildirim' a sen çekil ben federasyon başkanı olacağım diyip oradan ülke futbolunun içine iyice edebilir zira bu heriflerde o potansiyelde var.
    yıllar sonra gelen edit: allah da seni bildiği gibi yapsın selaminko. herif holigan çıktı, herif diğerlerini arattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın