resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2214
    --- alıntı ---
    "taraftarlar, aldığım maaşı konuşacaklarına #greyweekend'e destek olsunlar. bana başarısız diyorlar.. ben bu forma altında 5 kupa kazandım!" (bein sports)

    tarık çamdal
    --- alıntı ---

    bak bak beyimize bak. laflara bak hele. hadi gel bakalım katkın neymiş ne değilmiş? ne kazanmışsın?

    2014 - 2015 futbol sezonu
    ilk sezonu olduğu için en çok oynadığı sezon. ancak foyası yarım devrede anlaşılmış. şöyle ki;
    13 lig*, 7 kupa*, 5 şl* maçında oynamış. şl'de 90 dakika oynadığı dört maçın üçünde 4 gol yedik ve tamamında yenildik. ligde ilk 11 haftanın 9'unda sahaya çıkmış. daha sonra ya oyuna girmemiş ya da kadroya alınmamış. kalan 23 haftada sadece 6 maçta sahaya ayak basmış. kupada çeyrek finale kadar oynamış.

    sonuç: lig ve kupa şampiyonluğu.
    katkı: toplam 25 maç*. gol veya asist yok. 4 kere sarı kart görmüş.

    2015 - 2016 futbol sezonu
    ligde 8 maç*, kupada 7 maç* oynamış. ligde 90 dakika oynadığı maç sayısı 1 (yazıyla bir). kupada son 16 turuna kadar ilk 11 oynamış sonra doğru düzgün kadroya bile girememiş.

    sonuç: süper kupa ve ziraat kupası şampiyonluğu
    katkı: toplam 15 maç*. gol veya asist yok. 3 kez sarı kart görmüş. kazandığı 5 kupadan biri olan tff süper kupa maçında süre almamış. sorarsanız aldı kupayı.

    2017 - 2018 futbol sezonu
    bir önceki sezonu alt ligde kiralık oynayıp orada bile varlık gösteremeyen 5 kupalı tarık sadece 3 kupa maçında* oynadı. ligde ise hiç forma giymedi. sadece 7 maçta yedek kulübesinde oturdu.

    sonuç: süper lig şampiyonluğu
    katkı: şampiyonluk kazandığı arenada 34 maçın 27'sinde kadroda bile değildi. sıfır (rakamla 0) dakika süre aldı. kupada 3 maç. gol veya asist yok. 1 sarı kart var. sorarsanız şampiyonluk kutlamasında bütün stat tarafından ıslıklanan adam aldı bu kupayı. ayyyynen birader.

    toplam
    sonuç: 2 lig, 2 ziraat ve 1 süper kupa şampiyonluğu. bunların 2 tanesinde süre almadı. diğerlerinde de yedek olmaktan öteye gidemedi. kilit haftalarda kadroda bile değildi.

    performans: 42 maç*. hemen hepsi önemsiz maçlar. gol veya asist yok. 8 sarı kart var. sorarsanız kanat beki.

    özet: neymiş onun maaşını konuşmayacakmışız. 5 kupa kazanmışmış. malzemeci de kazandı o kadar kupa o zaman ona da verelim on tane forma katladı iki tane top taşıdı diye 1.5 milyon eur.

    eyyorlamam bu kadar. seni olur da sokakta görürsem suratına tükürmezsem en adi şerefsizim tarık.

    edit: sanırım haber gerçek değil. olsun bu kazandığı ve daha da kazanacağı para karşılığında sunamadığı katkılar. bu yüzden entari dursun.

    ayrıca hala gördüğüm an suratına tüküreceğim gerçeğini değiştirmiyor. bu isteğim 3 senedir falan var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın