• 13
    17-18 sezonunda en üst lige veda etmiş takım. galatasaray basket olarak o kadar kötüydük ki bu takıma bile maç verdik bu sezon. şu bir gerçek ki giresun uşak antep trabzon çıkarsa afyon gibi küçük taşra takımları her sezon düşmeye aday olacaktır. nedenlerine gelelim ?

    2013-2014 sezonu 3+2 kuralının uygulandığı son sezon oldu. bu ne demekti.çok büyük takımlar üç tane üst düzey adam getirirken 2 tane vasat yabancı getiriyordu çünkü ligde bunların aynı anda 3 ü sahada olabiliyordu. küçük takımlar ise 5 tane vasat yabancı .lig daha dengeli daha çekişmeli ve küçüklerin her zaman vurabileceği bir lig izliyorduk (ama ligin total kalitesi düşüktü ) şimdi ise ne oldu ? 6 tane üst düzey yabancı ve karşısında 5 tane alt düzey takımın alt düzey oyuncusu. makas açıldı. bu yüzden yukarıda saydığımız takımlar için işler her zaman zor olacaktır.

    hele hele uşak gibi bu sezon yabancı transferinde çullarsanız .
    markota,hamilton,ofeougbeu,carmichael,calloway,miller,watson,miles,cj watson,dorsey 10 tane yabancıya çuvalla para verir manajerlerin oyuncağı olursunuz. muhtemelen bu takım bir daha üst lige dönemeyecektir ama zach aguste,khem birch,justin carter,eli holman gibi bize renk katan ve sıradışı oyuncular sunan tatlı bir kulüp olarak mazide kalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın