resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4304
    muhtemelen bu entry ofsayt manyagi olacak ama ben kendisinin bu kadar elestirilmesini hicbir zaman anlayamadim. kendisi yedek türk hizli kanat oyuncusu sifatlarina sahip olarak alindi. bu profilde bir oyuncuyu prandelli istemisti.

    kendisinden beklenti yedekte oturup sikinti cikarmamasi ve oyuna girdiginde bir hareketlilik getirmesi idi ve bence bu isten cok daha fazlasini yapti.

    hamzaoglu ile kazanilan sampiyonlugun olmazsa olmazlarindandir, en onemli 3 oyuncusundandir ve aldigi ucreti dusundugumuzde fiyat performans olarak en buyuk isi yapmis oyunculardandir.

    buna ek olarak yeni gelen yabancilarla hep en iyi anlasan o oluyor, yine gurbetci futbolcularin hepsine sahip cikiyor ve ailecek yemekler vs duzenliyor.

    sanirim taraftarin en cok kizdigi sey maasinda zam istemesidir. takimda en cok kazananlara baktigimizda sanirim sondan 2. ya da 3. sirada yer aliyor. yani ben de kendisine bir adaletsizlik yapildigini dusunuyorum. yanlis olmasin aldigi ucret normaldir, otekilere cok veriyoruz. ama hangimiz calistigimiz sirkette yapilan adaletsizlige ses cikarmiyor ve hakkimizi aramiyoruz ki? sonra bu maddi konulardan taraftara ne, bunlarin hepsi profesyonel futbolcu ve para konusmasi cok normal seyler. yani parami alamadim cikmayacagim oynamayacagim kaprisini yapmadi ki hicbir zaman kendisine kizgin olalim.

    yani tabi ki galatasarayda al da direk oynat gozun kapali koy sol tarafa diyecegin yetenekte bir oyuncu degildir ama ben kendisinin umursamaz oldugunu hic gormedim ve hatta kendisi kadar geriye yardim eden kanat oyuncusu da pek gormedim.

    takimdan ayrilmistir simdi, sanirim sozlesme yenilenmeyecek ancak yerine kim oynayacak, sol acikta yedegimiz kim olacak gercekten merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın