• 65
    yellowfriday ile aynı etkiyi yapmaması normal, stres anı ve rahatlama sonrası etkileri ve tepkileri doğal olarak aynı olmuyor.

    yine de çok faydalı bir kampanyadır. forma haricinde hiç bir şey satılmayan dönemde, oluşmuş stoklara iyi gelecektir. seçime özel bir kampanya olduğu için zamanlama biraz geç oldu, şampiyonluğun hemen sonrasında daha iyi bir kampanya ile seçimden bağımsız daha iyi sonuçların elde edilebileceğini düşünüyorum ben de.

    gel gelelim yeni sezon forması ile ilgili olarak, genel açıdan forma fiyatları pahalı bulunabilir, eleştirilebilir, bunda anormal hiç bir durum yok, ama daha bir hafta önce çıkmış yeni sezon formasında indirim mindirim olmaz, yok öyle bir dünya. yaparlarsa da ben daha almamış olmama rağmen bunu yine yanlış bulduğumu belirtirim.

    zaire'ye de gitsen, kanada'ya da gitsen her takım için sezon birinci forma için belirlenen fiyat neyse fiyat odur, bunun vizyonla misyonla alakası yok. 2.hafta da yüzde elli indirimle satalım o zaman bak nasıl kapış kapış gidiyor..bravo.

    edit: sezon forma ve bazı istisna ürünler haricinde fiyatları yüksek, kaliteyi düşük bulduğumu da belirteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın