resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1957
    kendisinin ayağı yetersizdir, pas yeteneği yoktur.

    onun yerine luka modric'i almalıyız!

    yahu yapmayın etmeyin. tamam çok mükemmel bir futbolcu değil ama kendisi şampiyonlar ligi seviyesinde değil demek de yersiz yüklenmek olur. kusura kalmayın ama şampiyonlar ligi seviyesi diyorsak, bayern'e real'e kafa tutacak kadro diyorsak bu seviyeye yakın sadece muslera var. fenerbahçe'de o da yok, mesela beşiktaş'ta da o seviyeye yakın sadece pepe diyebiliriz.

    biz o "seviyeye" gelmek için çok çok iyi yapılanmalı, üstüne koyarak çalışmalıyız. türkiye'deki tüm takımlar için geçerli bu. şampiyonlar liginde bir türk takımı kura şansının da yardımıyla çeyrek final oynayabilir halihazırda. hadi kura çok çok iyi, yani mucize oldu diyelim; yarı final. orada her rakip için de aşırı zayıf rakip sayılır türk takımları, acı ama gerçek.

    şampiyonlar liginde grubunu lider bitiren beşiktaş'ın orta sahasında atiba, tolgay ve oğuzhan gibi isimler vardı. ndiaye bu uç isimden de daha etkili. mali durumlar bu haldeyken üzgünüm ama bir tık üstünü getirebilmek çok zor.

    evet hedef en yukarı. ama aceleci davranırsak elimize yüzümüze bulaştırırız. sakin sakin, üstüne koyarak ilerlemede fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın