resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3600
    kendisine alındığı kadar bir ücret verilirse ben de satılmasından yanayım. öncelikle belirtmek gerekir ki kendisini çoğu maçta önyargıyla izledik ve izleyeceğiz. tabii bu önyargının oluşmasında belhanda'nın payı çok büyük. bulunduğu mevki itibariyle net bir şekilde galatasaray topçusu diyemiyorum. aslına bakarsak çoğu takımın da vazgeçilmez topçusu değil ki bir istikrar yakalayıp bir takımda daimi olarak kalamamış.

    oyun içine bakarsak da bana göre yine istikrarsız bir oyuncu, birçok maçta güzel paslarını, oyunu ileri taşıdığını gördük fakat çoğu maçta önündeki adama bazuka atarcasına pas attığını da gördük. oyun içinde git-geller yaşıyor. kendisinin bir röportajda artık 27 yaşındayım bazı yeteneklerimi eskisi gibi kullanamıyorum diye manasız bir açıklamasını da görmüştük. kendisinin hem oyun içinde hem de oyun dışında değişik bir psikolojiye sahip olduğunu düşünüyorum. yanlış anlaşılma olmasın kendisi ne iyi ne de kötü bir psikolojiye sahip benim için. fatih hoca geldikten sonra birkaç maçta yedek kalmıştı, o zamanlar serdar ali çelikler bir kırmızı çizgi programında belhanda hocadan çok memnun bir sıkıntısı yok demişti. yani demek istediğim kaprisi, kendini beğenmişliği de yok ama sahadaki agresiflikleri de akıllarda.

    kendisi için 8 numara oynatılmalı ya da o gözle izlenilmeli deniliyor fakat kendisinin oyunda ne 10 numara için çok yaratıcı ve sürekli ne de 8 numara için güven veren ve sürekli olduğunu düşünüyorum. umarım dünya kupasından sonra iyi bir fiyat gelir ve satılır. kendisi için yüksek miktarda önyargı var ve bu önyargı çok fazla gol düşünmediği için kırılmayacak. kendisi ve takımın zarar görmemesi için en hayırlı yolun bu olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın