resim
Musa Çağıran
Takım:Bursaspor
Mevki:Stoper
Yaş:31
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 266
    gelip yedekte senelerce oturup para kazanmaktan başka bir şey yapmayacakgillerden. bu tarz oyunculara yönelmek vizyon küçültmek demek. bu tarz oyuncular yerine emre mor gibi, nuri şahin gibi oyuncular kiralanabilir. yedekten girseler bile en azından katkı verirler.

    bıkmadık mı her sene yedekten yasin gibi, selçuk gibi maçı hiç değiştirmeyecek oyuncular izlemekten? bakın sinan bu yıl yedekten gelip katkı verdi, bize o tarz oyuncu lazım.

    bence şu an yapılacak en iyi şey gerçekten nuri ve emre mor gibi katkı verecek türk oyuncular kiralayıp, bir yandan da alt yapıdan oyuncu çıkarmaya çalışmak ki fatih terim önderliğinde bu zor değil. nuri, emre gibi oyuncular katkı verirse biz de bu süreçte başarı ile mali durumu düzeltmiş oluruz, o oyuncuları bonservisiyle alırız.

    musa gibi vasat adamlar bu mali kıtlıkta para verilip denenecek (ki çok yüksek ihtimalle bi boka yaramayacak) oyuncular değil. muğdat da aynı şekilde. bu transferleri isterken yiğit gökoğlan, yasin öztekin örneklerini iyi düşünmek gerek.

    muğdat, musa gibi vasat türk oyuncu alırsan yiğit, yasin gibi sonuç alırsın.

    2011 model selçuk inan gibi kaliteli türk oyuncular alırsan 2012 model selçuk inan gibi verim alırsın.

    ayrıca denedik olmadı musa, bunu da unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın