• 41
    http://galatasaray.org/...onemi-basliyor/39771

    ben bu kombineyi şampiyonlar liginde oynarken de yeniledim. şampiyon takımdan bilmem kaç puan fark yediğimiz sene de yeniledim. görüşüm kombine fiyatları uygun falan değildir.

    geçen sene doğu üstü yenileme indirimi ile 1013 tl ye yenilerken bu sene 2025 tl ye yenileyebiliyorum. %100 zamın neresi uygun bana bir söyler misiniz ? biz euro ile ödüyormuşuz futbolcu maaşlarını o yüzden euro yükselince kur farkı fln normalmiş.

    bi gidin la ! burda götümüzü yırtmıyor muyuz yerlisine yabancısına tl ile sözleşme yapın veya kuru sabitleyin sonra borç alıyor başını gidiyor diye. demiyor muyuz kulüp sadece kur farkı ve faizden ebesinin örekesi kadar içeriye giriyor diye. gel burda bunları eleştir başkanların yönetimlerin ne anası ne bacısı kalsın ne hırsızlıkları sonra kur mur hede hödö.

    ben tl olarak kazanıyorum kardeşim ülkenin para birimi de tl ona göre yapsın herkes hesabını ona göre fiyatlandırma yapsın. bu takım ne ilk defa ne son defa gidiyor şampiyonlar ligine. ''taraftar'' sayesinde yaratılmış olan bu güzel sinerjiyi taraftarı sikmek için kullanmasın kimse.

    daha önceki entryim de demiştim mustafa başkan seçilmezse zaten yenilemem diye ha seçilsin fiyatlara o zaman bakarız diye başkanım kusura bakma ama tek kelime ile ''olmadı'' !!

    ayrıca 17 de 15 maça gelen taraftar vefalı cefakar da 17 de 14 yapanın günahı ney ? türkiye kupası maçları diyecek olanları üzerim arkadaşlar. 14'ü görünce vaaaaay fb bjk ibfk maçlarını sattın tabi diye düşünecek olanlara da yanımdaki küreği armağan ediyorum. kaç tane entryim vardır burda bilet devretmek için biri desin ki benden 1 tl para istedi bırak hesabımı kapatmak kafamı keser videosunu yükletirim buraya.

    not: yapacaksan bu taraftara böyle bir güzellik 17 de 17 yapana yüzde bilmem kaç 17 de 16 ya başka böyle böyle 17 de 10 a kadar gel. kimin sağlık problemi kiminin iş durumu olmuştur gelememiştir. ama dursun'a rağmen sezon başında kombine yenilemeye götü yiyen ben ve benim gibi taraftarın hakkını yemesin kimse herkes geçen sezon başında kombine yenileme dönemindeki entrylere baksın kim ne yazmış.

    edit : silinme nedeni bertaraf edildi

    edit 2 : 2250 zaten %10 indirimli fiyat çıktı zam %100'ün de üzerinde devam beyler devam uygun tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın