resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 98
    daha dün mustafa cengiz, fatih terimle sohbetini anlattı,

    --- alıntı ---
    "hocamla 2 saat beraberdik, tebrik etti. seçim zaten bitti herkes sevgili hocamı seçim enstrümanı gibi kullandı. bir transfer stratejimiz var. sınırlamalar var, bunun çerçevesinde hareket ediyoruz. hoca, 'sayın başkanım ister transfer yaparsınız, isterseniz 2, isterseniz yapmazsınız, fark etmez, elimizden geleni yaparız' demişti. dün de yine aynısını söyledi. '(gbkz: dünyanın en rahat teknik direktörü benim, kulübeye bakıyorum, 2-3 kişi var zorlanmıyorum)' dedi. hocamız fatih terim, acıyı ve yükü sırtına alıp ses çıkarmadan yürüyecek karakterde biri"

    --- alıntı ---

    işte o 2-3 kişiden birisi de yasin öztekin'di. e zaten yasin'i yolladık. şu anda yedek kulübesinde sinan gümüş ve eren derdiyok dışında elle tutulu türk pasaportlu oyuncumuz yok.

    1 haziran 2018 uefa'nın galatasaray kararı açıklandığında muhtemelen sattığın kadar al cezası gelecek. kulübeyi bonservissiz bir oyuncuyla zenginleştirmemiz bu süreçte mantıklı.

    herkes ister cengiz ünder kadroda olsun ama bir de gerçekler var. maçlarda, özellikle deplasmanlarda skoru bulduktan sonra 2. yarılarda oyuna alıp katkı verebilecek bir isim.

    sonuçta türkiye kupası maçlarımız da olacak. kaldı ki muğdat fener'i de çok seviyor.

    eğer maaşı da düşük olacaksa buyursun gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın